GURINEZKO PASTAK


Osagaiak:
·         250g irin
·         50g glass azukrea
·         190g gurina
Prozedura:
  1. Labea berotzen jarri 180º (goian eta behean)
  2. Nahasi bol batean 3 osagaiak eskuz (gogoratu eskutan itsasten ez den ore bat lortu behar duzula)
  3. Bandeja aluminiozko paperarekin estali
  4. Egindako orearekin
    1. Bolatxoak egin
    2. Hauek zapaldu
    3. Bandejan jarri (30 bat pasta aterako zaizkizu)
  5. Labera sartu (beroa dagoenean) 30-40minutu
Aholkuak:
       Cookies: Oreari txokolate pepitak gehituz gero
       Fruitu lehorrak gehitu ditzakezu oso goxoak dira
       Pastak egiten bukatu baino lehen pasta bakoitzaren gainean marmelada pixka bat jar dezakezu


Iruzkinak

Blog honetako argitalpen ezagunak

OGIA

PATATA TORTILLA